Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Buitenkleden

Buitenkleden

Buitenkleden

Buitentapijten zijn heel decoratief en zijn de ideale finishing touch om het decor en meubilair van uw buitenruimte een geheel te laten vormen. Zo krijgt u een gezellige eet-, lees- of kletsplek voor die lange zomerdagen. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen regen en zon om langdurig hun nieuwe uiterlijk te behouden. Ze zijn doorgaans gemaakt van synthetische materialen (polypropyleen, gerecycled polyester, enz.) wat de buitentapijten heel duurzaam, vlekbestendig en betaalbaar maakt. Wist u dat u uw buitentapijt ook binnen kunt gebruiken? De tapijten die geen jute bevatten zijn in het bijzonder geschikt voor natte ruimtes zoals de keuken of wasruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten: rond, lopermodel, lange rechthoekige ... wat ze uiterst veelzuidig en functioneel maken.

Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.