Ziegler Madison

80x500 cm
 149
38%
 241

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Beschrijving

Deze prachtige Oosterse tapijten zijn replica's van de zeer populaire Ziegler-tapijten uit Perzië. Het patroon van deze tapijten is afkomstig van antieke tapijten en deze tapijten zijn doorgaans iets lichter van kleur dan andere Oosterse tapijten. Deze populaire tapijten zijn zeer gewild omdat ze zowel in een modern als klassiek interieur passen. Het tapijt is gemaakt van synthetische wol, een kunststof materiaal met textieleigenschappen waardoor het tapijt zacht en comfortabel aanvoelt, gemakkelijk te onderhouden is en niet pluist.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Materiaal

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

Mooi vloerkleed voor een schappelijke prijs. Communicatie en levering snel en accuraat. Optie achteraf betalen erg prettig. Wij bevelen RugVista van harte aan.

Harry v. d. L. heeft 3 dagen geleden 160x230 gekocht

Mooie kleur

Jan V. d. v. heeft 11 dagen geleden 160x230 gekocht

Geweldig mooi kleed dat exact aan de verwachtingen voldoet! Mooie zachte tinten. De pastelachtige lichtgroene/lichtblauwe tint is precies dat; matcht met groen én blauw. (Ik zou de kleur het best kunnen omschrijven als licht-petrol) Heel erg mooi in ieder geval! Prima kwaliteit.

Berger heeft 12 dagen geleden 160x230 gekocht

Mooi vloerkleed. Kleur is afhankelijk van de lichtinval lichtblauw/grijs of lichtgroen/grijs. Formaat van 3 meter doorsnee is moeilijk aan te komen, dus maakt dit vloerkleed een uniek item. Wij zijn er blij mee :-)

*** heeft 18 dagen geleden Ø 300 gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Piet Maciag heeft Apr -19 80x200 gekocht

Mooi tapijt. Precies als op foto

Sandra v. d. H. heeft Mar -19 Ø 200 gekocht

Prachtig tapijt

Jacquelien T. heeft Mar -19 80x200 gekocht

Mooi zacht tapijt

Piet Maciag heeft Mar -19 200x200 gekocht

Mooi zacht tapijt

Piet Maciag heeft Mar -19 Ø 200 gekocht

Kleur is licht grijs een heel klein beetje groen paste dus heel mooi in mijn licht groene slaapkamer

A T. heeft Feb -19 Ø 150 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen