Synthetische wol

Ziegler Greenville

Ø 150 cm
 121

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Ziegler Greenville tapijt uit Turkije.

Deze prachtige Oosterse tapijten zijn replica's van de zeer populaire Ziegler-tapijten uit Perzië. Het patroon van deze tapijten is afkomstig van antieke tapijten en deze tapijten zijn doorgaans iets lichter van kleur dan andere Oosterse tapijten. Deze populaire tapijten zijn zeer gewild omdat ze zowel in een modern als klassiek interieur passen. Het tapijt is gemaakt van synthetische wol, een kunststof materiaal met textieleigenschappen waardoor het tapijt zacht en comfortabel aanvoelt, gemakkelijk te onderhouden is en niet pluist.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Synthetische wol  Synthetische wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

Tapijt is precies als op foto Blij mee

A. VAN ES heeft Feb -19 Ø 150 gekocht

Mooi! Het kleed was er snel en de kleuren komen goed overeen met de foto. Kwaliteit lijkt goed te zijn.

Barbara heeft Feb -18 Ø 150 gekocht

Ik twijfelde even over het online bestellen van een kleed maar door de goede fotos en retour policy toch gedaan en geen spijt. Via fed ex geleverd en kan zelfs de dag nog kiezen. Echt ideaal en mooie kwaliteit. Moet natuurlijk wel nog even uitliggen omdat deze wel was opgevouwen

Joan Pieters heeft 12 dagen geleden 250x300 gekocht

Heel mooi zeer tevreden

Fran heeft Aug -19 200x300 gekocht

Heel mooi kleed, de kleur is precies als op de site

tineke heeft Jul -19 160x230 gekocht

Nog mooier dan op de plaatjes. Goede aankoop

Mevrouw hendrikse heeft Dec -18 200x300 gekocht

Een mooi kleed dat prachtig ligt. Het is net als op de foto. Kwaliteit lijkt me ook goed, voelt stevig en degelijk aan. Ada

Ada heeft Jul -18 160x230 gekocht

Precies zoals we hadden gehoopt het vloerkleed.

Kees v. d. V. heeft Apr -18 160x230 gekocht

Tapijt voldoet aan alle verwachtingen. We zijn lang op zoek geweest en uiteindelijk bleek het dus heel eenvoudig.

Anja heeft Jan -18 160x230 gekocht

Wow! Ik heb heel erg lang gezocht naar een tapijt dat past in mijn interieur. Ik ben een pietlut en zeer kritisch. Eerder zond ik al tapijten terug, maar dit tapijt, van RugVista, klopt helemaal. Dit is wat ik zocht! Ander pluspunt - de meeste tapijten hebben een maat van 160x240cm of daaromtrent - voor mijn interieur nèt te klein. Deze grotere maat doet net wat meer en geeft monumentaal cachet!

Hans heeft Nov -17 200x300 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen