Synthetische wol

Ziegler Greenville

200x300 cm
 171
30%
 244

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Beschrijving

Deze prachtige Oosterse tapijten zijn replica's van de zeer populaire Ziegler-tapijten uit Perzië. Het patroon van deze tapijten is afkomstig van antieke tapijten en deze tapijten zijn doorgaans iets lichter van kleur dan andere Oosterse tapijten. Deze populaire tapijten zijn zeer gewild omdat ze zowel in een modern als klassiek interieur passen. Het tapijt is gemaakt van synthetische wol, een kunststof materiaal met textieleigenschappen waardoor het tapijt zacht en comfortabel aanvoelt, gemakkelijk te onderhouden is en niet pluist.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Materiaal

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

Heel mooi zeer tevreden

Fran heeft Aug -19 200x300 gekocht

Nog mooier dan op de plaatjes. Goede aankoop

Mevrouw hendrikse heeft Dec -18 200x300 gekocht

Wow! Ik heb heel erg lang gezocht naar een tapijt dat past in mijn interieur. Ik ben een pietlut en zeer kritisch. Eerder zond ik al tapijten terug, maar dit tapijt, van RugVista, klopt helemaal. Dit is wat ik zocht! Ander pluspunt - de meeste tapijten hebben een maat van 160x240cm of daaromtrent - voor mijn interieur nèt te klein. Deze grotere maat doet net wat meer en geeft monumentaal cachet!

Hans heeft Nov -17 200x300 gekocht

In werkelijkheid nog mooier dan verwacht. Op één van de foto´s lijkt het grijze patroon wat flets maar in werkelijkheid is het contrast groter. En wat mij betreft daarom nog mooier dan verwacht.

W heeft Oct -17 200x300 gekocht

Kan geen oordeel over geven. Niet uitgepakt omdat we tevreden wren met ander tapijt dat ik besteld had.

Mevr. Martine Duurkoop heeft Jul -18 200x300 gekocht

Ik twijfelde even over het online bestellen van een kleed maar door de goede fotos en retour policy toch gedaan en geen spijt. Via fed ex geleverd en kan zelfs de dag nog kiezen. Echt ideaal en mooie kwaliteit. Moet natuurlijk wel nog even uitliggen omdat deze wel was opgevouwen

Joan Pieters heeft 12 dagen geleden 250x300 gekocht

Heel mooi kleed, de kleur is precies als op de site

tineke heeft Jul -19 160x230 gekocht

Tapijt is precies als op foto Blij mee

A. VAN ES heeft Feb -19 Ø 150 gekocht

Een mooi kleed dat prachtig ligt. Het is net als op de foto. Kwaliteit lijkt me ook goed, voelt stevig en degelijk aan. Ada

Ada heeft Jul -18 160x230 gekocht

Precies zoals we hadden gehoopt het vloerkleed.

Kees v. d. V. heeft Apr -18 160x230 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen