Productbeoordelingen

4.84 van 5
58 klanten hebben dit tapijt beoordeeld op de onafhankelijke site Trustpilot

Heel mooi zeer tevreden

Fran 200x300 gekocht

Nog mooier dan op de plaatjes. Goede aankoop

Mevrouw hendrikse 200x300 gekocht

Wow! Ik heb heel erg lang gezocht naar een tapijt dat past in mijn interieur. Ik ben een pietlut en zeer kritisch. Eerder zond ik al tapijten terug, maar dit tapijt, van RugVista, klopt helemaal. Dit is wat ik zocht! Ander pluspunt - de meeste tapijten hebben een maat van 160x240cm of daaromtrent - voor mijn interieur nèt te klein. Deze grotere maat doet net wat meer en geeft monumentaal cachet!

Hans 200x300 gekocht

In werkelijkheid nog mooier dan verwacht. Op één van de foto´s lijkt het grijze patroon wat flets maar in werkelijkheid is het contrast groter. En wat mij betreft daarom nog mooier dan verwacht.

W 200x300 gekocht

Kan geen oordeel over geven. Niet uitgepakt omdat we tevreden wren met ander tapijt dat ik besteld had.

Mevr. Martine Duurkoop 200x300 gekocht

Snelle levering. Kleur op de website komt overeen met de werkelijke kleur.

LAvD 300x300 gekocht

Goede service en prachtig kleed

Nicole Ø 250 gekocht

Ik twijfelde even over het online bestellen van een kleed maar door de goede fotos en retour policy toch gedaan en geen spijt. Via fed ex geleverd en kan zelfs de dag nog kiezen. Echt ideaal en mooie kwaliteit. Moet natuurlijk wel nog even uitliggen omdat deze wel was opgevouwen

Joan Pieters 250x300 gekocht

Heel mooi kleed, de kleur is precies als op de site

tineke 160x230 gekocht

Tapijt is precies als op foto Blij mee

A. VAN ES Ø 150 gekocht

Ziegler Greenville

200x300 cm
 179
30%
 255

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Informatie over Ziegler Greenville tapijt

Deze prachtige Oosterse tapijten zijn replica's van de zeer populaire Ziegler-tapijten uit Perzië. Het patroon van deze tapijten is afkomstig van antieke tapijten en deze tapijten zijn doorgaans iets lichter van kleur dan andere Oosterse tapijten. Deze populaire tapijten zijn zeer gewild omdat ze zowel in een modern als klassiek interieur passen. Het tapijt is gemaakt van synthetische wol, een kunststof materiaal met textieleigenschappen waardoor het tapijt zacht en comfortabel aanvoelt, gemakkelijk te onderhouden is en niet pluist.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Materiaal

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen