RugVista-review

4.7 van 5

Snelle levering, fantastisch mooi kleed

Renee

Het blijkt dat de foto's toch een andere dimensie laten zien dan de werkelijkheid is. We hebben echt wel even getwijfeld of we het karpet terug zouden sturen. Maar voor het doel was het toch wel goed, hoewel, zoals gezegd, een ander zicht dan waar we voor gingen.

Ellen v. S.

Niks op aan te merken

Product volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachting.

Jeroen P.

ronde vloerkleed besteld, wij vonden het kleed niet mooi, direct met Rug Vista gebeld over dat de kleed retour gaat, binnen 3 uur werd het gekleed weer opgehaald. Dat vind ik een goede service.

Mulder

Blij met dit kleed en de realistische foto's met de juiste kleuren, zodat we een goede keuze konden maken.

G Niesing

Levering binnen 2dagen, kleed is zoals op de foto en goede kwaliteit

Paulien S.

Duidelijk en waarheidsgetrouw. Twee prachtige tapijten precies zoals beschreven en afgeleverd op het afgesproken tijdstip. We zijn er blij mee.

Mark C.

Snelle en uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit en design van het kleed is top! Advies: neem een ander bedrijf voor bezorging: lees mijn review van FedEx in deze.

Guus V. D. B.

zeer snelle levering

Mooi kleed. zeer snelle levering, van goed verpakte kleden. helaas wat hobbels bij de retournering van het niet gekozen kleed. bellen met Rugvista, daarna bellen met FedEx, ontving een label dat niet door FedEx geaccepteerd kon worden, omdat de code een zending uit 2018 betrof. dit bleek door een computerstoring te komen. weer bellen en mailen met Rugvista. Nieuw label ontvangen. Weer bellen met FedEx, en toen ging het supersnel, binnen een uur werd het kleed opgehaald. we wachten nu op de terugbetaling, hopelijk gaat dat in een keer goed. kleed is overigens prachtig!!

Renée

Veel keuze uit tapijten, prima kwaliteit en snelle levering!

T.F. Cheng


Handgeknoopt Duurzame wol

Yoko

140x200 cm
 248

Op voorraad: 5

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID CVD14402
Knoopdichtheid ongeveer 20 000 - 20 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste tapijten van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw tapijt uitkiest.

Dikte ≈ 25 mm
Herkomst India
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Wol
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om tapijten met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Afmetingen 140x200

Dit tapijt is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpstapijten.

Informatie over Yoko tapijt uit India.

De superieure wol geeft uw tapijt een grotere duurzaamheid en aanzienlijk minder vezel verlies. Superieure kwailiteit wol is van nature vlamvertragend en wordt niet gemakkelijk vuil, waardoor uw tapijt gemakkelijker te onderhouden is.

Materiaal

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen