World

140x200 cm
 142

Nog 1 op voorraad

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Ontwerper Zweden Zweden

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Tapijten door Nancy Bladfält

World

World is a rug for the adventurous child who maybe wishes to sail around the globe or live out his dreams of being a pilot. The different vehicles are game starters, but the most significant part is the surrounding environment which can be interpreted as either sky or sea. The clouds and sun inspire new and exciting games – what happens if the plane flies through a snowstorm? Even when the rug is not being used for play it also makes for a nice decorative piece in the room.

World tapijt uit Turkije.

Een tapijt is een must in de kinderkamer. Speelse patronen stimuleren niet alleen de fantasie van een kind, de vrolijke motieven nodigen uit tot spelen en zelfs leren. Naast een decoratief element in de kinderkamer zijn deze tapijten zeer comfortabel om op te zitten en te spelen. De dikke pool, is gemaakt van synthetische wol, een materiaal met textieleigenschappen. Het materiaal dat is toegepast in deze kindertapijten heeft een prachtige kwaliteit, waardoor de tapijten gemakkelijk schoon te maken, pluisvrij en allergievriendelijk zijn. De onderzijde van het tapijt is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Synthetische wol/Polyester  Synthetische wol/Polyester

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen