Duurzaam polyester

Warida - Blauw / Grijs

200x200 cm
 295

Nog 1 op voorraad

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

UITSTEKEND
4.7 van 5
5608 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
18:04
Ellen v. S.
Het blijkt dat de foto's toch een…
Het blijkt dat de foto's toch een andere dimensie laten zien dan de werkelijkheid is. We hebben echt wel even getwijfeld of we het karpet terug zouden sturen. Maar voor het doel was het toch wel goed, hoewel, zoals gezegd, een ander zicht dan waar we voor gingen.
16:13
Jeroen P.
Niks op aan te merken
Product volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachting.
09:40
Mulder
ronde vloerkleed besteld
ronde vloerkleed besteld, wij vonden het kleed niet mooi, direct met Rug Vista gebeld over dat de kleed retour gaat, binnen 3 uur werd het gekleed weer opgehaald. Dat vind ik een goede service.
16/11/2019
G Niesing
Blij met dit kleed en de realistische…
Blij met dit kleed en de realistische foto's met de juiste kleuren, zodat we een goede keuze konden maken.
16/11/2019
Paulien S.
Levering binnen 2dagen
Levering binnen 2dagen, kleed is zoals op de foto en goede kwaliteit
16/11/2019
Mark C.
Duidelijk en waarheidsgetrouw.
Duidelijk en waarheidsgetrouw. Twee prachtige tapijten precies zoals beschreven en afgeleverd op het afgesproken tijdstip. We zijn er blij mee.
16/11/2019
Guus V. D. B.
Snelle en uitstekende afhandeling van…
Snelle en uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit en design van het kleed is top! Advies: neem een ander bedrijf voor bezorging: lees mijn review van FedEx in deze.
15/11/2019
Renée
zeer snelle levering
Mooi kleed. zeer snelle levering, van goed verpakte kleden. helaas wat hobbels bij de retournering van het niet gekozen kleed. bellen met Rugvista, daarna bellen met FedEx, ontving een label dat niet door FedEx geaccepteerd kon worden, omdat de code een zending uit 2018 betrof. dit bleek door een computerstoring te komen. weer bellen en mailen met Rugvista. Nieuw label ontvangen. Weer bellen met FedEx, en toen ging het supersnel, binnen een uur werd het kleed opgehaald. we wachten nu op de terugbetaling, hopelijk gaat dat in een keer goed. kleed is overigens prachtig!!
15/11/2019
T.F. Cheng
Veel keuze uit tapijten
Veel keuze uit tapijten, prima kwaliteit en snelle levering!
15/11/2019
Fransis B.
Zeer vriendelijke eerlijke service
Zeer vriendelijke eerlijke service. Helaas viel de kleur van het door mij bestelde karpet niet goed in het interieur en moest daarom weer terug. Ook dat ging heel soepel en plezierig.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen