Mis onze Seizoensuitverkoop niet, tot 60% korting op vloerkleden
Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Handgeweven

Tulum Vloerkleed - Beige / Lichtblauw
Binnen / Buiten
200x300 cm

 641

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Tulum Vloerkleed - Beige / Lichtblauw vloerkleed uit India.

Kelimtapijten van PET-garen zijn met de hand geweven van versleten en vervolgens gerecyclede PET-flessen. Het tapijt is bestand tegen natte omstandigheden. Hierdoor kunnen deze tapijten net zo goed buiten als onder de eettafel of in de woonkamer worden gebruikt. Deze unieke tweezijdige tapijten hebben prachtig kleuren en elegante ontwerpen. Houd uw tapijt langdurig fris en schoon door het regelmatig te stofzuigen en te luchten. Bij morsen verwijdert u eventuele vlekken direct met een licht vochtige doek.

Het tapijt is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Voor de langste levensduur mag het tapijt niet te lang vochtig blijven zonder het te laten opdrogen. Zo beschermt u het tapijt en de vloer.

Gerecycled polyester  Gerecycled polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.