Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Triangel 2

160x230 cm
 146

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Christin Mannewitz

Christin Mannewitz

Ontwerper Duitsland Duitsland

I am a textile designer interested in surface design, colours, pattern, techniques and material. My favourite tools are pens and brushes. Every design first starts with a drawing, painting or a photgraphy I did. Craft is the most important point in my work,equally making a fabric or doing an illustration.

Vloerkleden door Christin Mannewitz

Triangel 2 vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!