Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Duurzaam polyester

Teddi Vloerkleed - Donkergrijs
240x340 cm

 411
20%
 514
Laagste prijs van de laatste 30 dagen:  411
(BTW inbegrepen)
Nog 2 op voorraad

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Teddi Vloerkleed - Donkergrijs vloerkleed uit Turkije.

Onze uiterst populaire Shaggy-tapijten passen in een modern interieur, de kinderkamer of in de tienerkamer. Met zijn dikke pool en spannende kleuren zijn de tapijten zeer comfortabel en zacht aan de voeten of om op te ontspannen voor de tv. De franje aan het tapijt is gemaakt van een
synthetisch materiaal dat aanvoelt als textiel, en heeft vele goede kwaliteiten. Een van de grootste voordelen van het materiaal is dat het heel geschikt is voor mensen met allergiëen voor bijvoorbeeld dierenhaar. Een ander voordeel is dat het tapijt niet erg uitvalt, wat reinigen eenvoudiger maakt. We raden een antislipmat aan om te voorkomen dat het tapijt op de vloer wegglijdt en het comfort te verhogen.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

Polyester is een lichtgewicht en duurzame synthetische vezel die in alle soorten textiel wordt gebruikt. Dankzij de kwaliteit van de vezel is deze uitstekend geschikt als materiaal voor vloerkleden. Het resultaat is een prachtig vloerkleed dat een mooie glans heeft en zacht en comfortabel is om over te lopen.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.