Antisliptapijt en vloerbeschermer

Vlekkenverwijderaar

10x10 cm
 22

Specificaties

Tapijt ID CVSR1
Afmetingen 10x10

Vlekkenverwijderaar tapijt uit Duitsland.

Een zacht doch krachtig vlekkenmiddel, samengesteld uit actieve stoffen van plantaardige origine. Het vlekkenmiddel van CarpetVista verwijdert op efficiënte wijze vlekken veroorzaakt door vet, vruchtensap, cola, koffie, rode wijn, thee, ketchup, gras, voedsel, roet, roest, kauwgum, inkt, enz. De procedure is simpel: besproei de vlek en laat het product zijn werk doen. De opgedroogde vloeistof vormt kleine kristallen die het vuil inkapselen, zodat het eenvoudig kan worden opgezogen.

Het vlekkenmiddel van CarpetVista is vezelvriendelijk en geurloos en bevat geen oplosmiddelen of synthetische chemicaliën. Het product is geschikt voor alle synthetische en natuurlijke stoffen, zowel voor handgemaakte als machinaal vervaardigde tapijten, maar het gebruik ervan bij sisal wordt afgeraden. De vlekverwijderaar kan ook worden gebruikt op andere textielsoorten, meubels, autostoelen, enz.

Voor de beste resultaten is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. In het geval van een ongelukje is het raadzaam om het vlekkenmiddel bij de hand te houden, zodat u direct actie kunt ondernemen. Het is zowel een goedkoper als een gemakkelijker alternatief dan het tapijt naar de tapijtreiniger te brengen.

Inhoud (ml): 250

Download de instructies voor CarpetVista vlekkenverwijderaar

Download het veiligheidsinformatieblad voor CarpetVista vlekkenverwijderaar

Bekijk een stukje film over Stain Remover

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

Aanbiedingen


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen