Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Smears Vloerkleed - Crème beige / Groen
200x300 cm

 332
(BTW inbegrepen)

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Julia Kononenko

Julia Kononenko

Ontwerper Oekraïne Oekraïne

Ik ben een jonge ontwerper, afgestudeerd aan de Design Academy met een diploma in industrieel ontwerp. Na het halen van mijn diploma heb ik deelgenomen aan vele festivals en wedstrijden, en drie jaar geleden heb ik besloten mijn eigen studio Kononenko ID op te richten met de slogan: "De kunst om een idee te transformeren tot een vorm!"
Er komen vaak en heel spontaan ideeën in me op, maar ik hou ervan in mijn eentje te tekenen en ideeën uit te werken in de buurt van mijn kat en met goede muziek uit mijn hoofdtelefoon. Dan ontstaan er ongelofelijke creaties.
Ik voel veel passie voor ontwerp, grafisch en interieurontwerp en in het bijzonder productontwerp. Dit is mijn roeping en deel van mijn leven.Vloerkleden door Julia Kononenko

Smears

Abstracte compositie van een vogeltafereel in de natuur.

Smears Vloerkleed - Crème beige / Groen vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is.

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.