Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Şirvan Kazak Vloerkleed - Rood / Beige
240x350 cm

 485
(BTW inbegrepen)

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Şirvan Kazak Vloerkleed - Rood / Beige vloerkleed uit Turkije.

Moderne Ziegler-tapijten zijn voor een groot deel geïnspireerd door hun handgemaakte tegenhangers uit Pakistan. Omdat zowel traditionele als moderne ontwerpen en kleuren worden gebruikt, sluiten deze moderne Ziegler-replica's probleemloos aan op elke interieurstijl. De pool is gemaakt van een hoogstaande synthetische wol die niet alleen zacht en natuurlijk aanvoelt, maar er ook zo uitziet. Het tapijt is gemakkelijk te onderhouden, omdat pluisvorming achterwege blijft. Dit is een geweldig tapijt voor mensen met een allergie.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.