Duurzaam polyester

Scandic

200x290 cm
 337

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

Polyester is een lichtgewicht en duurzame synthetische vezel die in alle soorten textiel wordt gebruikt. Dankzij de kwaliteit van de vezel is deze uitstekend geschikt als materiaal voor vloerkleden. Het resultaat is een prachtig vloerkleed dat een mooie glans heeft en zacht en comfortabel is om over te lopen.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Loper Kelim Loom Roestkleur 300x80 cm

Ik heb de Kelim Loom Roestkleur, 300x80 cm bij RugVista besteld waar ik erg gelukkig mee ben. Aanvankelijk had ik de donkerrode hiervan willen hebben, maar deze was niet in die maat verkrijgbaar. Het was dus eigenlijk een gok om voor de kleur roestbruin te gaan. Achteraf een hele goeie gok. Kleur is een beetje gemêleerd, donkerrood en roestbruin. De kleur op de foto van jullie website is bijna gelijk maar in het echt nog sprekender. Prima service. Wordt op de hoogte gehouden van de bestelling en deze liep, ook dankzij Fedex perfect en was binnen drie dagen binnen. Een kleine aantekening: Zou handig van RugVista zijn om te vermelden dat je met IDEAL kunt betalen. Staat er in 1ste instantie niet bij ( alleen visa, paypal, mastercard en BANK), maar als je verder gaat met de bestelling staat het er ineens bij.

Ineke R.te S.

Vloerkleed was snel bezorgd en voldoet aan de verwachtingen. Kleur kwam overeen met de foto.

Mw. Hagedoorn, Irene

Heel mooi kleed, iedereen wordt er vrolijk van.

Bestelling heel snel geleverd en belangrijker, het kleed is prachtig!!!

Nina

Het kleed is prachtig en precies zoals afgebeeld op de website. De levering ging ook snel.

G. Stevens

Prachtig kleed en zeer betaalbaar

Maria

Prima kwaliteit en snel afgehandeld 👍👍👍

Geertruida I.

Mooi kleed en goede service (bij klacht)

Kleed besteld. Werd snel en netjes geleverd. Voldeed grotendeels aan de afbeelding. Helaas na 2 maanden liet een hoekje los en allemaal pluisjes (die nog wel vast zaten aan het kleed). Contact opgenomen met Rugvista en het kleed werd omgeruild. Oude kleed moest wel eerst binnen zijn in Zweden voordat de nieuwe gestuurd kon worden. Maar dit alles duurde 4 werkdagen. Dus goede service. Hopelijk blijft dit kleed mooi/heel.

Marieke

Ik heb 3 tapijten in huis en ze zijn alledrie van RugVista! Ze zijn heel mooi, en waren zeer betaalbaar. Ik vind het een groot voordeel dat ze synthetisch zijn - dus voor insektenlarfjes niet te eten - en machinaal zijn geknoopt. Er zijn dus geen kindervigertjes aan te pas gekomen. Leve RugVista!

Nina d’O.

Een snelle levering. Binnen een week mijn bestelde vloerkleed i huis. Vloerkleed voldoet aan mijn verwachtingen. Er zat wel een kleine weeffout in mijn vloerkleed. Niet echt storend. Mijn vraag wat te doen met de losse draadjes werd adequaat en snel beantwoord. Ik wilde geen gebruik maken van mijn retourrecht wel een korting gekregen. Dus heel blij met oplossing en mijn vloerkleed.

Jorine B.

Mooi op tijd geleverd!! Vv

Paulien v. d. Wildt Deventer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!