RugVista-review

4.7 van 5

Snelle levering, fantastisch mooi kleed

Renee

Het blijkt dat de foto's toch een andere dimensie laten zien dan de werkelijkheid is. We hebben echt wel even getwijfeld of we het karpet terug zouden sturen. Maar voor het doel was het toch wel goed, hoewel, zoals gezegd, een ander zicht dan waar we voor gingen.

Ellen v. S.

Niks op aan te merken

Product volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachting.

Jeroen P.

ronde vloerkleed besteld, wij vonden het kleed niet mooi, direct met Rug Vista gebeld over dat de kleed retour gaat, binnen 3 uur werd het gekleed weer opgehaald. Dat vind ik een goede service.

Mulder

Blij met dit kleed en de realistische foto's met de juiste kleuren, zodat we een goede keuze konden maken.

G Niesing

Levering binnen 2dagen, kleed is zoals op de foto en goede kwaliteit

Paulien S.

Duidelijk en waarheidsgetrouw. Twee prachtige tapijten precies zoals beschreven en afgeleverd op het afgesproken tijdstip. We zijn er blij mee.

Mark C.

Snelle en uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit en design van het kleed is top! Advies: neem een ander bedrijf voor bezorging: lees mijn review van FedEx in deze.

Guus V. D. B.

zeer snelle levering

Mooi kleed. zeer snelle levering, van goed verpakte kleden. helaas wat hobbels bij de retournering van het niet gekozen kleed. bellen met Rugvista, daarna bellen met FedEx, ontving een label dat niet door FedEx geaccepteerd kon worden, omdat de code een zending uit 2018 betrof. dit bleek door een computerstoring te komen. weer bellen en mailen met Rugvista. Nieuw label ontvangen. Weer bellen met FedEx, en toen ging het supersnel, binnen een uur werd het kleed opgehaald. we wachten nu op de terugbetaling, hopelijk gaat dat in een keer goed. kleed is overigens prachtig!!

Renée

Veel keuze uit tapijten, prima kwaliteit en snelle levering!

T.F. Cheng


Uniek Handgeweven Duurzame wol

Rozenkelim

178x448 cm
 1 020
60%
 2 549
Kleinhandelprijs:  4 107

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Informatie over Rozenkelim tapijt uit Moldavië.

Rozenkelims worden geproduceerd in Moldavië en de noordelijke delen van Turkije. De tapijten worden geweven met een speciale techniek waardoor de tapijten een dunne, dekenachtige kwaliteit krijgen. Rozenkelims zijn oude tapijten die gemakkelijk tot 50 jaar oud kunnen zijn. Ze zijn relatief zeldzaam. De ontwerpen worden gekenmerkt door grote bloemen in heldere kleuren op een donkere achtergrond.

Lees hier meer over kelims...

Bekijk een stukje film over Kelim

Materiaal

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen