Rolling Tones tapijt CVD8253

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Rolling Tones

155x220 cm Handgeknoopt

Limited 60 pcs.

Tapijt ID CVD8253
Knoopdichtheid ongeveer 70 000 - 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste tapijten van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw tapijt uitkiest.

Dikte ongeveer 10 mm
Herkomst India
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Katoen
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om tapijten met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Afmetingen 155x220

Dit tapijt is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpstapijten.

Nog 2 dagen te gaan. Voorjaarsuitverkoop tot wel 50%
 1 215
- 40% =
€ 729
Afmetingen:
In winkelmandje
30 dagen zichttermijn

Kjell Engman

Ontwerper: Kjell Engman

Zweden

Zweden

”When the question came up about making art carpets, I thought: What fun! I can pull up my small sketches to larger formats and from there transfer them onto carpets. It was a great challenge and exciting.”

Tapijten door Kjell Engman


Vragen?

Als u vragen hebt over dit tapijt, stel ze dan gerust. We helpen u graag.


Aanbiedingen