Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Handgeweven Natuurlijk katoen

Rainbow Stripe Vloerkleed - Multicolor
140x200 cm

 127
(BTW inbegrepen)

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Viktor Hertz

Viktor Hertz

Ontwerper Zweden Zweden

Viktor Hertz is geboren en getogen in Uppsala, Zweden. Hij is een zelfstandig ontwerpartiest en gaat binnenkort studeren aan het Beckmans College of Design, in Stockholm. Zijn plan is om een jaar reclame en grafisch ontwerp te studeren en hoopt daarna op een of andere manier verder te gaan met grafisch ontwerp.

Vloerkleden door Viktor Hertz

Rainbow Stripe

De zeer bekende barcode, nu in fonkelende kleuren! De ontwerper heeft ook een standaard zwart-wit versie gemaakt, voor de niet zo uitdagende types onder ons. We raden aan dat u het tapijt niet zelf wast. Het reinigen van tapijten moet altijd door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd.

Rainbow Stripe Vloerkleed - Multicolor vloerkleed uit India.

Deze prachtige handgeweven tapijten, geproduceerd in India, zijn volledig van katoen. Met hun eenvoudige patronen doen ze denken aan de meer traditionele en algemeen bekende vodden tapijten. Ze zijn duurzaam en zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor dierlijk haar, zoals wol wat op grote schaal wordt gebruikt in veel andere soorten tapijten. Het voordeel van dit type tapijt is dat het eenvoudig kan worden omgedraaid als het vlekken heeft of vuil is.

Houd er rekening mee dat als gevolg van de productiemethode, de tapijtlengte enigszins kan variëren. Het reinigen van het vloerkleed moet altijd worden uitgevoerd door een professional.

Lees hier meer over Indo tapijten...

Natuurlijk katoen  Natuurlijk katoen

Katoen is een natuurlijke textielvezel en is een geschikt alternatief voor mensen met een allergie. Het is een sterk doch zacht materiaal dat het goed doet in de meeste omgevingen, waaronder badkamers en keukens.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.