Railway

140x200 cm
 127
10%
 142

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nancy Bladfält

Nancy Bladfält

Ontwerper Zweden Zweden

BA in Industrial Design at UiD, Umeå.
Worked as a designer at LEGO, Denmark 1999-2001.
Designed patterns for textiles and other products 2003 - 2015. Working as an interior designer at Sweco Architects.

My style is playful, simple and often inspired by nature.

Vloerkleden door Nancy Bladfält

Railway

Railway is a new version of the classic cars rug. The fact that the track begins and ends at the rugs edges means that the play can continue beyond the borders of the rug. The child can make a path with toys, tunnels, lakes or other obstacles that the train can travel through. The tracks can even be used as a path for cars or hopscotch for small figurines. Houses and sheep also encourage other play where the vehicle is not the main focus. The soft shapes in the corners can be clouds, trees or even a creepy fog that should be avoided.

Railway vloerkleed uit Turkije.

Een tapijt is een must in de kinderkamer. Speelse patronen stimuleren niet alleen de fantasie van een kind, de vrolijke motieven nodigen uit tot spelen en zelfs leren. Naast een decoratief element in de kinderkamer zijn deze tapijten zeer comfortabel om op te zitten en te spelen. De dikke pool, is gemaakt van synthetische wol, een materiaal met textieleigenschappen. Het materiaal dat is toegepast in deze kindertapijten heeft een prachtige kwaliteit, waardoor de tapijten gemakkelijk schoon te maken, pluisvrij en allergievriendelijk zijn. De onderzijde van het tapijt is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol/Polyester  Kunstmatige wol/Polyester

Kunstwol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt. Het vloerkleed heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

AanbiedingenNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen