Pasha - Beige / Grijs

100x300 cm
 145

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Pasha - Beige / Grijs vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is. Voor extra veiligheid en om te voorkomen dat het tapijt wegschuift, is de onderzijde voorzien van een dunne laag latex.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstwol  Kunstwol

Kunstwol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Snel van wachtlijst naar tapijt in huis👌🏻

Het tapijt welke ik wilde bestellen was niet op voorraad. Ik kon mezelf wel op de wachtijst laten plaatsen. Zodra het tapijt weer voorradig was zou ik een email ontvangen. Zo ongeduldig als dat ik ben, extra contact opgenomen om te vragen hoe lang een wachtlijst duurde. Ik kreeg meteen een indicatie terug. En nu kreeg ik binnen een week de notificatie dat ik het tapijt kon bestellen, dus dat heb ik gedaan en had in no-time mij tapijt op de beloofde leverdatum in huis! Top-service!

Merel

Precies zoals beschrijving en snel geleverd!

Jm V. s.

Levering bestelling prima, tapijt volgens verwachting mooi. Zeer tevreden.

Sander Breukelman

Uitstekend geholpen via de telefoon , en heel snelle levering.

Rudi D. V.

Toppertje

Hele snelle levering! Binnen 3 dagen had Ik hem al in huis.En de mat Is prachtig !! De kwaliteit is goed en de kleur is zoals op de foto

Jennifer

Top en mega snel. Ik kreeg binnen twee uur dat ik besteld had al bericht dat m’n tapijt op de post zat. Aangekomen via fedex weer binnen twee dagen. Goed verpakt en zoals op de foto. Mooi dik en niet pluizig. Daar was ik bang voor. Ga gelijk nog eentje via rugvista bestellen.

Caroline Westerling

Excellent rugs and service

Nicely made and well finished affordable rug. Images of this particular rug on the site very accurate to actual rug. Great variety of well made rugs. Clear communication and very reliable. Rug was delivered earlier than the specified expected delivery duration on the site. There is a rug for everyone at Rugvista Highly recommended!

James Oliver

Een uitstekende oplossing gevonden over het nieuw bezorgde vloerkleed om het te kunnen zien liggen in mijn aanstaande nieuwe woning waardoor ik de evtuele terug zending zou overschrijden.

P.C.M. F.

goede informatie, goede service

Thomas van Dijk

Wij zijn heel tevreden met jullie product en jullie service mvg Fons en Ria

Fons van der mierden

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!