Synthetische wol/Polyester

Nain Negin

192x300 cm
 253
25%
 337

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nain Negin tapijt uit Turkije.

De patronen van deze prachtige machinaal geknoopte tapijten zijn duidelijk geïnspireerd op traditionele Perzische tapijten. Het resultaat is een tapijt dat uitstekend past in zowel een modern als klassieker interieur. De pool van dit Oosterse tapijt bestaat voornamelijk uit synthetische wol, een kunststof materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven. Het eindresultaat is een tapijt met een exclusieve uitstraling dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het tapijt heeft een katoenpool waardoor het stevig en duurzaam is, en de onderzijde is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Synthetische wol/Polyester  Synthetische wol/Polyester

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven.

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Vertalen
Rolance heeft Jul -19 300x400 gekocht

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Vertalen
Martha Richardson heeft Apr -19 80x500 gekocht

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Vertalen
Dag Sturla heeft May -19 300x400 gekocht

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Vertalen
Camilla heeft Nov -18 80x500 gekocht

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Vertalen
Gitte Lynggaard heeft Oct -17 300x400 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen