Nain Florentine - Lichtblauw

200x300 cm
 265
25%
 353

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nain Florentine - Lichtblauw tapijt uit Turkije.

De patronen van deze prachtige machinaal geknoopte tapijten zijn duidelijk geïnspireerd op traditionele Perzische tapijten. Het resultaat is een tapijt dat uitstekend past in zowel een modern als klassieker interieur. De pool van dit Oosterse tapijt bestaat voornamelijk uit synthetische wol, een kunststof materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven. Het eindresultaat is een tapijt met een exclusieve uitstraling dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het tapijt heeft een katoenpool waardoor het stevig en duurzaam is, en de onderzijde is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Synthetische wol/Polyester  Synthetische wol/Polyester

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Prachtig vloerkleed, boven mijn verwachting zo mooi

Jolanda D. H. heeft Sep -19 200x300 gekocht

Erg mooi uitgevoerd.

D. L. heeft Jul -19 200x300 gekocht

zeer mooi van kwaliteit en kleur

Dini J. heeft Jun -19 200x300 gekocht

Super mooi vloerkleed voor weinig geld zonder bezorgkosten helemaal uit Turkije.

Hetty G. heeft Mar -19 200x300 gekocht

mooi vloerkleed prachtige kleur. zijn zeer tevreden.

Paul W. heeft Jan -19 200x300 gekocht

Mooie Nain, hadden al een lichtere kleur (handgeknoopt) maar deze is ook heel mooi. Zitten alleen wat "bobbels" in door verpakkingswijze dwz niet opgerold maar dubbelgeklapt maar dat zal wel om praktische redenen gebeurd zijn en zal wel wegtrekken door uitlopen.

François heeft Apr -18 200x300 gekocht

Ik was op zoek naar een kleed en heb deze gevonden bij Rugvista. Prima service en binnen 5 werkdagen afgeleverd. Heerlijk warm!

Antoinette Kwakman heeft Nov -17 200x300 gekocht

Super mooi tapijt! Kleuren zijn echt zoals op de fotoos!

Kim heeft Nov -17 200x300 gekocht

Het is mooi groot en sprekend ,jammer van de iets te grote franje. Het vorige had kortere deze zijn een beetje rommelig.

Arie V. T. heeft 26 dagen geleden 250x350 gekocht

Mooie kleed.

D. L. heeft Jul -19 Ø 250 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen