Nain Emilia - Cream / Licht Blauw

120x180 cm
 137

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nain Emilia - Cream / Licht Blauw tapijt uit Turkije.

De patronen van deze prachtige machinaal geknoopte tapijten zijn duidelijk geïnspireerd op traditionele Perzische tapijten. Het resultaat is een tapijt dat uitstekend past in zowel een modern als klassieker interieur. De pool van dit Oosterse tapijt bestaat voornamelijk uit synthetische wol, een kunststof materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven. Het eindresultaat is een tapijt met een exclusieve uitstraling dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het tapijt heeft een katoenpool waardoor het stevig en duurzaam is, en de onderzijde is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Synthetische wol/Polyester  Synthetische wol/Polyester

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt. Het tapijt heeft ook polyester accenten met een zijdeachtige afwerking die het patroon een extra dimensie geven.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

een prachtig tapijtje van uitstekende kwaliteit. Gunstig van prijs. Van harte aan te bevelen.

Istvan K. heeft Jun -18 120x180 gekocht

Mooi, mooi, mooi!

Bella heeft 9 dagen geleden 80x200 gekocht

Vloerkleed is zelfs nog mooier dan op foto

Sander V. heeft Sep -19 250x350 gekocht

Zeer goed tapijt ziet , er zeer klassiek uit

Geerlof j. heeft Aug -19 250x350 gekocht

Ziet goed uit.

G. v. d. B. heeft Mar -19 160x230 gekocht

Erg mooi tapijt! Zeer tevreden!

Monique heeft Nov -18 160x230 gekocht

Ik heb een prachtig vloerkleed bij jullie gekocht! Ik vond het lastig om een goede keuze te maken. Foto's van een kleed op de website is iets heel anders dan een kleed in het interieur hier thuis. Het kleed past heel goed en het totaalbeeld is zo harmonieus dat het lijkt alsof het kleed er altijd al heeft gelegen. Een prima aankoop!

Anne heeft Oct -18 160x230 gekocht

Prachtig kleed. Nog mooier dan ik dacht.

J J Haasnoot -Vooijs heeft May -18 160x230 gekocht

100 % .......Thanks. Bijna een vliegend tapijt, zo snel geleverd, prima product, prima prijs, graag tot een volgende keer.

F.J. R. heeft Feb -18 160x230 gekocht

We zijn blij met ons nieuwe tapijt, het is zeker zo mooi als ons e verwachtingen waren!

Peter Rijck heeft Feb -18 80x300 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen