Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Luxeviscose

Nahal - Roestkleur

Ø 150 cm
 185

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Nahal - Roestkleur vloerkleed uit Turkije.

Deze Oosterse tapijten zijn duidelijk geïnspireerd op het antieke Perzische tapijt en passen perfect in zowel een modern als klassiek interieur. De tapijten hebben een schitterende glans dankzij hun viscose pool, een zijdeachtig materiaal dat een zeer zacht en comfortabel tapijt oplevert. De schering is gemaakt van katoen, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De onderzijde van het tapijt is voor de veiligheid voorzien van een dunne laag latex die voorkomt dat het tapijt wegschuift.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Luxeviscose  Luxeviscose

Viscose is een kunstvezel gebaseerd op natuurlijke materialen, zoals katoen of cellulose. Het materiaal is erg zacht en mooi glanzend, waardoor het eenzelfde uitstraling heeft als zijde. Het wordt vaak gebruikt om details te benadrukken en levert een prachtige glans die gewoonlijk alleen is voorbehouden aan zijden vloerkleden.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!