Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Mirro

144x240 cm
 140

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Kunstwol  Kunstwol

Kunstwol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Een heel mooi vloerkleed ontvangen van RugVista. Het is een goedkoop kleed, dus ik had mijn bedenkingen, maar hij is prachtig! Het enige minpuntje is dat hij opgevouwen werd bezorgt,en nu vol vouwen zit. Het was beter geweest als hij opgerold was binnen gekomen...

Wilma M.

Helmaal top

Mooie web side met duidelijke foto's en snelle levering, echt een aanrader.

Henk

Snelle en correcte levering.

Gerard H.

Topper

Prachtig vloerkleed besteld. Goede service en snel geleverd. We hebben in het verleden hier meerdere vloerkleden besteld. Uitstekende kwaliteit gaat lang mee. Totaal geen spijt

Mirjam v. T.

mooie blauw/ witte (loper)

Hallo, Ik heb een loper besteld. Ziet er mooi uit. Ik was heel blij dat deze binnen twee dagen is geleverd. Online kopen ben ik geen fan van. Maar dit was een goede ervaring. Dank jullie voor de snelle levering en het mooie tapijt.( loper)

N. M.

Goede zaak en snelle levering.

A.h. N.

Afhandeling

Zeer correcte afhandeling

Walter G.

Zeer tevreden

De levering is helemaal naar tevredenheid. Het was spannend of de kleur wel goed zou zijn, maar ook daarover zijn we zeer tevreden.

Piet H.

Maaike viel qua kleed tegen. Wel super snelle levering en mooie kleden

Super snelle levering. Mooi en netjes ingepakt. Bij kleed Maaike waren de kleuren helaas echter wel anders dan op de foto.. veel paarser en meer fel roze dan de foto op de website deed vermoeden ; dit kleed gaat zeer waarschijnlijk terug. Andere kleden klopten wel helemaal qua kleur! Erg blij mee!!

Christa Brinkman

Prachtig wandkleed ontvangen en het was nog mooier dan gedacht. Geen enkele klacht, alleen maar complimenten voor Rugvista en de kunstenaar die het wandkleed ontwierp.

Margreet van Dijken

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!