Duurzaam polyester

Layered - Grijs / Beige

80x300 cm
 135

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

Polyester is een lichtgewicht en duurzame synthetische vezel die in alle soorten textiel wordt gebruikt. Dankzij de kwaliteit van de vezel is deze uitstekend geschikt als materiaal voor vloerkleden. Het resultaat is een prachtig vloerkleed dat een mooie glans heeft en zacht en comfortabel is om over te lopen.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Snel van wachtlijst naar tapijt in huis👌🏻

Het tapijt welke ik wilde bestellen was niet op voorraad. Ik kon mezelf wel op de wachtijst laten plaatsen. Zodra het tapijt weer voorradig was zou ik een email ontvangen. Zo ongeduldig als dat ik ben, extra contact opgenomen om te vragen hoe lang een wachtlijst duurde. Ik kreeg meteen een indicatie terug. En nu kreeg ik binnen een week de notificatie dat ik het tapijt kon bestellen, dus dat heb ik gedaan en had in no-time mij tapijt op de beloofde leverdatum in huis! Top-service!

Merel

Precies zoals beschrijving en snel geleverd!

Jm V. s.

Levering bestelling prima, tapijt volgens verwachting mooi. Zeer tevreden.

Sander Breukelman

Uitstekend geholpen via de telefoon , en heel snelle levering.

Rudi D. V.

Toppertje

Hele snelle levering! Binnen 3 dagen had Ik hem al in huis.En de mat Is prachtig !! De kwaliteit is goed en de kleur is zoals op de foto

Jennifer

Top en mega snel. Ik kreeg binnen twee uur dat ik besteld had al bericht dat m’n tapijt op de post zat. Aangekomen via fedex weer binnen twee dagen. Goed verpakt en zoals op de foto. Mooi dik en niet pluizig. Daar was ik bang voor. Ga gelijk nog eentje via rugvista bestellen.

Caroline Westerling

Excellent rugs and service

Nicely made and well finished affordable rug. Images of this particular rug on the site very accurate to actual rug. Great variety of well made rugs. Clear communication and very reliable. Rug was delivered earlier than the specified expected delivery duration on the site. There is a rug for everyone at Rugvista Highly recommended!

James Oliver

Een uitstekende oplossing gevonden over het nieuw bezorgde vloerkleed om het te kunnen zien liggen in mijn aanstaande nieuwe woning waardoor ik de evtuele terug zending zou overschrijden.

P.C.M. F.

goede informatie, goede service

Thomas van Dijk

Wij zijn heel tevreden met jullie product en jullie service mvg Fons en Ria

Fons van der mierden

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!