Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Duurzaam polyester

Layered - Grijs / Beige

80x300 cm
 135

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

Polyester is een lichtgewicht en duurzame synthetische vezel die in alle soorten textiel wordt gebruikt. Dankzij de kwaliteit van de vezel is deze uitstekend geschikt als materiaal voor vloerkleden. Het resultaat is een prachtig vloerkleed dat een mooie glans heeft en zacht en comfortabel is om over te lopen.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Vlotte service. Het tapijt ligt al te pronken in de serre van mijn huis. Ik ben er blij mee.

C.J. M.

Mooi kleed .prijsverhouding voldoetaan de verwachtingen blij mee.snelle levering

Wenny Feenstra

Recent heb ik bij RugVista 2 vloerkleden besteld. Ondanks de goede product foto's van RugVista vond ik het best spannend om online de vloerkleden te bestellen de kleur echtheid en dikte van de vloerkleden kun je niet obv foto's goed beoordelen. Ik ben dan ook blij verrast dat de vloerkleden in het echt nog mooier zijn dan in de foto's. De vloerkleden zijn dik en zacht. RugVista heeft de beloftes allemaal waargemaakt: snelle levering, zeer mooie en hoge kwaliteit vloerkleden en scherpe prijs. Daarnaast krijg je ook advies over hoe je de vloerkleden ook mooi houd. Top dus!

José

Inmiddels twee prachtige vloerkleden gekocht ! Kleuren en meteriaal komen precies zo over als op de fotos . Bij vragen altijd snel en correcte antwoorden die je echt verder helpen. Snelle levering ,goed verpakt en goed produkt

toine

Prachtig vloerkleed,supersnelle levering.Heel correct allemaal

Brigitte van Rijn

Mooi vloerkleed, snelle levering

Gera Slagers

Goede service

Betrouwbaar bedrijf. Fijn dat je de mogelijkheid hebt om de tijd te nemen. Zeker omdat de kleuren op de website niet altijd overeen komen met de werkelijkheid. Fijn advies, er wordt meegedacht. Jammer dat het niet te zien is, maar dat het zonder extra kosten weer retour gestuurd kan worden is bijzonder prettig waardoor het makkelijker wordt weer een ander kleed te bestellen.

M F

Prachtig kleed gekocht bij Rug Vista

Ik vond het spannend een kleed online te bestellen, maar wat ben ik er blij mee. De kleuren waren precies zoals op de site. Kwaliteit is prachtig. Ook de levering ging uitstekend. Duidelijke info via de mail.

Mary

Snelle levering, gebruiksvriendelijke site, prachtig produkt!

Sanne W.

Ik heb in twee weken tijd mijn tweede vloerkleed besteld. Super tevreden echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn. Naar mijn mening is RugVista echt een aanrader.

Andre Bogers

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!