Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Uniek Handgeweven Duurzame wol

Kelim Vloerkleed
153x247 cm

 263
(BTW inbegrepen)
Nog 1 op voorraad

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Kelim Vloerkleed vloerkleed uit Perzië/Iran.

De Kelim is een horizontaal geweven tapijt door de nomaden gewoven in het zuiden van Perzië. Ze maken gebruik van een speciale techniek, waardoor het tapijt een dunnere en dekenachtige kwaliteit verkrijgt. Kelims worden ook sneller gemaakt dan gewone Oosterse tapijten. Hun patronen zijn traditioneel, trapachtige en heel geschikt om op te hangen aan muren.

Lees hier meer over Afghaanse tapijten...

Lees hier meer over kelims...

Bekijk een stukje film over Kelim

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.