Uniek Handgeweven Duurzame wol

Kelim Patchwork

170x280 cm
 896
30%
 1 280
Kleinhandelprijs:  2 127

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Kelim Patchwork tapijt uit Turkije.

Kilim Patchworks worden geproduceerd van oudere Perzische Kelims. Deze zijn in kleinere stukken gesneden en aan elkaar genaaid in nieuwe ontwerpen en maten. Kleuren en ontwerpen zijn harmonieus en speciaal gekozen. De achterkant wordt eraan genaaid. Kilim Patchworks worden geproduceerd van tapijten die tussen de 20 en 50 jaar oud zijn. De Kelims is een plat geweven tapijt gewoven door nomaden in het zuiden van Perzië. Zij maken gebruik van een speciale techniek bij het weven, waardoor het tapijt een dunnere en bedekkingachtige kwaliteit heeft.

Lees hier meer over kelims...

Bekijk een stukje film over Kelim

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

UITSTEKEND
4.7 van 5
5609 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
10:21
Renee
Snelle levering
Snelle levering, fantastisch mooi kleed
17/11/2019
Ellen v. S.
Het blijkt dat de foto's toch een…
Het blijkt dat de foto's toch een andere dimensie laten zien dan de werkelijkheid is. We hebben echt wel even getwijfeld of we het karpet terug zouden sturen. Maar voor het doel was het toch wel goed, hoewel, zoals gezegd, een ander zicht dan waar we voor gingen.
17/11/2019
Jeroen P.
Niks op aan te merken
Product volgens afspraak geleverd en voldoet aan de verwachting.
17/11/2019
Mulder
ronde vloerkleed besteld
ronde vloerkleed besteld, wij vonden het kleed niet mooi, direct met Rug Vista gebeld over dat de kleed retour gaat, binnen 3 uur werd het gekleed weer opgehaald. Dat vind ik een goede service.
16/11/2019
G Niesing
Blij met dit kleed en de realistische…
Blij met dit kleed en de realistische foto's met de juiste kleuren, zodat we een goede keuze konden maken.
16/11/2019
Paulien S.
Levering binnen 2dagen
Levering binnen 2dagen, kleed is zoals op de foto en goede kwaliteit
16/11/2019
Mark C.
Duidelijk en waarheidsgetrouw.
Duidelijk en waarheidsgetrouw. Twee prachtige tapijten precies zoals beschreven en afgeleverd op het afgesproken tijdstip. We zijn er blij mee.
16/11/2019
Guus V. D. B.
Snelle en uitstekende afhandeling van…
Snelle en uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit en design van het kleed is top! Advies: neem een ander bedrijf voor bezorging: lees mijn review van FedEx in deze.
15/11/2019
Renée
zeer snelle levering
Mooi kleed. zeer snelle levering, van goed verpakte kleden. helaas wat hobbels bij de retournering van het niet gekozen kleed. bellen met Rugvista, daarna bellen met FedEx, ontving een label dat niet door FedEx geaccepteerd kon worden, omdat de code een zending uit 2018 betrof. dit bleek door een computerstoring te komen. weer bellen en mailen met Rugvista. Nieuw label ontvangen. Weer bellen met FedEx, en toen ging het supersnel, binnen een uur werd het kleed opgehaald. we wachten nu op de terugbetaling, hopelijk gaat dat in een keer goed. kleed is overigens prachtig!!
15/11/2019
T.F. Cheng
Veel keuze uit tapijten
Veel keuze uit tapijten, prima kwaliteit en snelle levering!

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen