Uniek Handgeweven Wol

Kelim Patchwork

248x354 cm
 590
63%
 1 588
Kleinhandelprijs:  2 749

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Beschrijving

Kilim Patchworks worden geproduceerd van oudere Perzische Kelims. Deze zijn in kleinere stukken gesneden en aan elkaar genaaid in nieuwe ontwerpen en maten. Kleuren en ontwerpen zijn harmonieus en speciaal gekozen. De achterkant wordt eraan genaaid. Kilim Patchworks worden geproduceerd van tapijten die tussen de 20 en 50 jaar oud zijn. De Kelims is een plat geweven tapijt gewoven door nomaden in het zuiden van Perzië. Zij maken gebruik van een speciale techniek bij het weven, waardoor het tapijt een dunnere en bedekkingachtige kwaliteit heeft.

Lees hier meer over kelims...

Bekijk een stukje film over Kelim

Materiaal

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

UITSTEKEND
9.3 van 10
5204 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
18:09
Mevrouw Nieuwenhuis
Top product en bedrijf
Super gaaf kleed tegen zeer goede prijs. Snel geleverd en keurig verzorgd. Goede communicatie rond bestelling en afhandeling.
15:47
C. v. d. L.
What you see is what you get
Een supersnelle levering en het bestelde kleed is echt prachtig. Een zeer tevreden klant, kan niet anders zeggen...
17/08/2019
Jeroen
Snelle levering, goede kwaliteit
Tapijt werd snel geleverd. Goede kwaliteit. Ziet er uit zoals op het plaatje.
17/08/2019
Marjan P.
Prima service en kwaliteit
Prima service en kwaliteit, snelle levering.
17/08/2019
A.L. Goede-Bergen
De kleden (lopers) liggen prima we zijn…
De kleden (lopers) liggen prima we zijn tevreden...., eigenlijk ligt overal een wollen vloerbedekking(beige) maar na 2 jaar vooral in de gang waar alle deuren op uitkomen, zijn wij perplex hoe snel een vlek ontstaat en eigenlijk besloten wij na 2 jaren dan maar een houten vloer maar wij zagen als 2 oude mensen er bijzonder tegen op verplaatsing vd leeggemaakte kasten....... dus brachten uw kleden uitkomst.......
17/08/2019
Evelyn
Super kleed!
Erg prettige ervaring met de service van rugvista; snel en goede communicatie. Kleed zelf precies zoals ik had verwacht Nav de website.
17/08/2019
Yvonne
Goed product snelle afhandeling
Snelle afhandeling, prettige website en de kleuren komen goed overeen met de werkelijkheid. Blij met onze aankoop.
17/08/2019
Frieda K.
Wat je ziet is wat je krijgt
De kleden zien er exact zo uit als op de foto’s op de site. Keurig verpakt en binnen de toegezegde levertijd.
16/08/2019
Helga v. E.
We zijn ontzettend blij met ons mooie…
We zijn ontzettend blij met ons mooie vloerkleed! Een mooi wollen vloerkleed voor een prima prijs. En we hadden het ook snel in huis, goed verpakt.
16/08/2019
Henk S.
In alle opzichten naar verwachting
Ik kende Rugvista niet en had wat scepsis, mede ook omdat alle reviews zo positief zijn (klopt dat wel?). Je kan van een kleine foto met omschrijving op de website de kwaliteit niet echt beoordelen. Maar de scepsis was ten onrechte: de levering was snel en het tapijt is qua kleur en kwaliteit helemaal wat we verwachtten. Uiteraard zijn in eerste instantie sporen van het vouwen zichtbaar, maar dit trekt met een paar dagen liggen weg.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen