Handgeweven Duurzame wol

Kelim Berber Ibiza - Lichtgrijs

200x200 cm
 346
20%
 432

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

RugVista-review

4.7 van 5

Kleed voldoet precies aan onze verwachting.

Snelle levering. Kleur klopt met foto online. Beschrijving klopt. Kleed voldoet precies aan onze verwachting.

M van Kampenaar

Rugvista levert wat beloofd wordt

Ik heb net mijn tweede tapijt besteld en ontvangen en ik ben zeer tevreden. Levering is snel, accuraatheid van de foto’s en beschrijving op de site tov het geleverde product zijn ‘spot on’ en -niet onbelangrijk- de kwaliteit is goed. Ik raad rugvista aan.

Arthur B

Snel, duidelijk en goed

Goede website, vriendelijke en duidelijke taal. Snel proces en de bestelling was er in 3 dagen. Precies zoals beloofd. Het bestelde kleed was naar verwachting. Het kwam wel opgevouwen aan, niet opgerold, dat vond ik gek. De vrouwen trekken gelukkig snel weg.

Charlot

Mooier dan we verwacht hadden en zeer snelle levering.

Carol W.

Mooi tapijt voor een goede prijs. De kleur komt overeen met de foto's en past perfect in mijn interieur! Maandag besteld, woensdagochtend geleverd door FedEx

Ka Kanijn

Ruime keuze. Snelle levering. AfterPay M.a.w. dikke plus

Rudie en Alie Dijkema

Lightening fast returns, return for more business.

I bought a coarsely woven wool carpet for the country look I wanted, but the carpet was not to my liking. To return it, all I had to do was to call them. They send you packaging instructions, return label, and the account number. With the account number, you can call Fedex and they will pick-up the carpet from your home at a convenient time. Refund was initiated immediately. I am amazed at the efficiency of this site. I had gotten upset about ordering carpets online, but now I will try a different carpet from the same site.

Ahmet Okyay

Tapijt

Tapijt is super. Precies zoals op foto. Levering op tijd. Tot zover zeer tevreden.

M.H. D.

Mooi kleed, snel geleverd, goed verpakt. Was nog mooier dan verwacht. Heel blij mee!

Leanne D.

Snelle levering betaling achteraf. Makkelijke site, zeer tevreden!

Brenda

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

Aanbiedingen


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen