Kazak Simav

140x200 cm
 142

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Beschrijving

Deze prachtige Oosterse tapijten zijn replica's van de zeer populaire Ziegler-tapijten uit Perzië. Het patroon van deze tapijten is afkomstig van antieke tapijten en deze tapijten zijn doorgaans iets lichter van kleur dan andere Oosterse tapijten. Deze populaire tapijten zijn zeer gewild omdat ze zowel in een modern als klassiek interieur passen. Het tapijt is gemaakt van synthetische wol, een kunststof materiaal met textieleigenschappen waardoor het tapijt zacht en comfortabel aanvoelt, gemakkelijk te onderhouden is en niet pluist.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Materiaal

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

De huiskamer is aangevuld met dit mooie tapijt, waarvan we al een in een kleinere afmeting hebben liggen.

Ruud heeft May -18 160x230 gekocht

Ik vond het lastig om een vloerkleed te kopen op internet, maar het voldoet echt aan de verwachtingen. Mooie dikke kwaliteit en kleuren komen overeen!

OCG M. heeft Feb -18 Ø 200 gekocht

het tapijt ziet er prachtig, heel mooi!

Hans P. heeft Dec -17 200x200 gekocht

Voldoet aan alle verwachting en een uitstekende service !

Fred Talboom heeft Nov -17 200x250 gekocht

Ziet er goed uit, heb het net gekregen, morgen nog even goed bekijken.!

Lijda Kootwijk heeft Nov -17 200x300 gekocht

IK HEB GEEN 25 KARAKTERS NODIG VOOR MIJN BEOORDELING...... GEWOON - SUPER PRODUCT EN VOOR DEZE PRIJS ? AAN IEDEREEN AANBEVOLENEN.

IVAN BOSSINI heeft Nov -17 160x230 gekocht

Het is beter dan verwacht. Tapijt ziet er heel goed uit. Ben benieuwd of het ook zo mooi blijft bij intensief gebruik. Het ligt bij mij onder de eettafel, waar wij veel zitten.

Francien heeft Nov -17 200x250 gekocht

Wij hebben een aubergine-kleurige houten planken-vloer en zochten een 250x300 tapijt dat -zeker aan de randen- niet al te druk zou zijn. Bingo!.

W.M.M. Moonen heeft May -19 250x300 gekocht

Het product wat we gekocht hebben voldoet geheel aan de verwachting, en ook de levering klasse, mochten we ooit weer iets willen kopen, kopen we het zeker bij deze zaak, neem zelf een kijkje, op de site, en heel veel keuzes, doen

Cor vink heeft Nov -17 200x200 gekocht

Great selection of rugs and very efficient purchase system

Vertalen
Peter D. heeft May -19 140x200 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Aanbiedingen