Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Handloom Duurzame wol

Handloom fringes - Licht

80x120 cm
 114
Nog 3 op voorraad

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID CVD5382
Knoopdichtheid ongeveer 70 000 - 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 14 mm
Herkomst India
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Kunstmatige zijde
Fabricage Handloom
De handtechnieken met speciale lussen gaat sneller dan het traditionele met de hand knopen. Bij technieken met een weefgetouw zijn ingewikkelde patronen niet mogelijk.
Afmetingen 80x120
Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Handloom fringes - Licht vloerkleed uit India.

Deze tapijten worden gemaakt in Bhadohi, India met hoogwaardige wol, zodat ze zacht zijn en comfortabel aanvoelen om op te lopen. Er wordt een ander weefgetouw gebruikt in het productieproces. Hierdoor verloopt het werk sneller dan bij de traditionele manier van knopen, zodat de tapijten betaalbaarder zijn. De nieuwere methode maakt ingewikkelde patronen helaas onmogelijk. Daarom zijn ze alleen verkrijgbaar in enkele kleuren of met eenvoudige geometrische patronen. De voordelige tapijten zijn ideaal voor zowel verzorgde kantoren als huizen met een moderne inrichting.

Hier is meer informatie te vinden over Indo-tapijten...

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

Productbeoordelingen

4.84 van 5
44 klanten hebben dit vloerkleed beoordeeld op de onafhankelijke site Trustpilot

Gister ontvangen. Ziet er prima uit. Afwachten hoe het kleed zich op langere termijn houdt.

Derk 200x300 gekocht

God valuta

Eva Frederiksen 140x200 gekocht

Beautiful rug and really good quality!

Vertalen
Cindy Wilday 80x400 gekocht

Beautifully made and feels great quality

Vertalen
Gill Nontha 220x320 gekocht

This is my second carpet, exactly the same one. Bought for living room , and now for children’s room also. So.... I love it

Vertalen
Iva H. 200x300 gekocht

I waffled between buying this and an Oriental carpet but went with this one because it felt safer for an online purchase. Nonetheless, I couldn’t be happier with this rug. It’s thick and soft (not as silky as the Bamboo Silk Loom I replaced), but it feels sturdier and nice and wooly. It says it has an artificial silk warp, but I don’t notice it. It feels natural and wooly and the color was just what I wanted -- an earthy off white

Vertalen
Susan S. 200x250 gekocht

Bel tappeto corrispondente alla descrizione arrivato in perfetto stato e in tempi brevi

Vertalen
Laura C. 80x250 gekocht

The carpet arrived fast (48 hours after the online order). It looks exactly as in the advertised photograph and is nice and smooth. I was only surprised that the carpet did not come rolled in a roll but rather was folded repeatedly in a cubicle shape. But I hope it will completely flatten out.

Vertalen
J. R. 250x350 gekocht

Good price quality, real soft wool, warm and elegant rug, beautifully finished.

Vertalen
Beau B. 120x180 gekocht

Sehr schöner, dicker Teppich. Für meine Umkleidekabine hervorragend geeignet

Vertalen
Bettina V. M. 80x120 gekocht

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!