Mis onze Seizoensuitverkoop niet, tot 60% korting op vloerkleden
Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Going rond Vloerkleed - Multicolor
Rond vloerkleed Ø 150 cm

 125

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Bethania Lima

Bethania Lima

Ontwerper Uruguay Uruguay

Ik ben een ontwerper, gespecialiseerd in Surface Design (SPD). Het creëren van motieven is een passie. Maar ik vind het ook geweldig om te experimenteren met gemengde media, een soort van muurkunst. Ik ben ook gek op fotografie.
Mijn stijl is organisch, lineair, enigszins geometrisch, soms spontaan, meestal decoratief. En het is natuurlijk werk in uitvoering.
Ik kom uit Brazilië. Momenteel woon in in Uruguay, een land waar ik van hou en dat ik als mijn land beschouw.

Vloerkleden door Bethania Lima

Going round

Aquareltekening, digitaal bewerkt.

Going rond Vloerkleed - Multicolor vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.