Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Going rond

Ø 200 cm
 197

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Bethania Lima

Bethania Lima

Ontwerper Uruguay Uruguay

I am a designer, specialized in Surface Design (SPD). Creating patterns is a passion. But I also love making some experiments with mixed media, sort of wall "art";. Photography is also something I am very fond of.
My style is organic, linear, slightly geometric, sometimes spontaneous, most of the time decorative. And, of course, it is a work in progress.
I am Brazilian. I am currently living in Uruguay, a country I love and consider my own.

Vloerkleden door Bethania Lima

Going round

Water colour drawing, digitally edittd.

Going rond vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

Snelle levering! Goede kwaliteit en mooie kleuren.

Klant Angela

Mooie kleed. Zeker aanrader veel complimenten gekregen.

Ana

Prachtig kleed, snelle levering, goede prijs

H

heel tevreden over het kleed, misschien een hint: als het kleed anders is opgerold komt het uiteinde niet zo naar boven.

Hans Lemstra

Veel keuze, duidelijke communicatie, goede kwaliteit/prijs verhouding

Wijngaard van der .M.D.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Jean-Pierre B.

Prima vloerkleden, snelle levering, goede prijs.

Wij waren op zoek naar vervanging voor twee van onze vloerkleden. Dan zit je redelijk vast aan bepaalde maten. Hier hebben we én de (bijna) juiste maten gevonden én mooie vloerkleden voor een goede prijs. Na levering blijken de vloerkleden helemaal aan onze verwachtingen te voldoen. Alleen de levering was minder dan verwacht: wel eerder, maar slechts één sms dat er "vandaag" geleverd zou worden. Een timeslot zou wel erg handig zijn want je kunt niet de hele dag thuisblijven.

Theo

Mooi vloerkleed. Goede kwaliteit. En betaalbaar. Werd snel geleverd en was niet opgerold maar opgevouwen, waardoor het een klein pakketje was en er geen opstaande randen waren. En ondanks het opvouwen was er geen vouwnaad. Er zit gelukkig geen nare geur aan ofzo, is geurloos. Kleuren zijn zoals op de foto's. Er staat bij de beschrijving dat er een glansje in zit, maar dat zie je niks van(=positief) alleen komt dat terug met de lichtinval. Bij een bepaalde lichtinval, vanuit een andere hoek bekeken, is het kleed een stuk lichter van kleur. Maar ik vind dat niet erg. Ook fijn dat het gratis bezorgen en retour is. Het bezorgbedrijf waar ze mee werken is ook heel fijn

Silvia.

Prima

Genoeg informatie, redelijk snelle levering, eerlijke prijs.

Frank

prima tapijt ontvangen, niet duur, ziet er goed uit.

Sjoerd Spoelstra

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!