Uniek Handgeknoopt Glanzende wol/bedrukte zijde

Roma Moderne Collection

249x302 cm
 6.131
Nog 1 op voorraad

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID AXVZZC761
Knoopdichtheid ongeveer 250 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 8 mm
Leeftijd Modern 0-20 jaar (niet gebruikt)
Herkomst India
Pool Wol/Kunstmatige zijde
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Katoen
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om vloerkleden met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Afmetingen 249x302

Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Glanzende wol/bedrukte zijde  Glanzende wol/bedrukte zijde

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

RugVista-review

4.7 van 5

snellelevering goedekwaliteiit prijs mooi product

rudy

Helaas was de kleur van het vloerkleed niet precies wat wij hadden verwacht. Verder goede service en snelle levering.

APM Niessen

Aankoop van mooi kleed zonder issues

Bij RugVista een mooi blauw kleed besteld; ALLES TOP. Heldere site, faire prijzen, duidelijke info, soepele betaling, snelle en correcte communicatie (via email), uiterst snelle levering (door UPS). Daarbij: kleed, gelukkig, keurig OPGEROLD (itt sommige andere berichten op Trustpilot) verpakt en verstuurd (met her en der een zakje 'droogkorrels'/silicagel), dus GEEN vouwen. Maat, opnieuw gelukkig, zeker NIET kleiner dan aangegeven (en dat moest/mocht ook niet gezien de verkleuring van onze vloer onder het oude kleed met dezelfde maten)). TIP: Ondanks het gewicht van het kleed mss toch overwegen een 'anti-glij' ondermat mee te bestellen, want bij opstaan (en stofzuigen van het kleed glijdt het toch nog onverwacht makkelijk. Aanrader.

Willem R

Very good service. We are very satisfied.

phil

Mooi tapijt, boven verwachting. En bijzonder snel geleverd!

Jona Kok

Erg mooie kwaliteit vloerkleed Voelkleed was netjes ingepakt Binnen twee dagen geleverd

heer van Gelder

Mooie en ruime collectie. Kleed is en staat heel mooi, netjes bezorgd. Prima👍

Caroline S.

Mijn tapijt is gewoon geweldig.

Jean-Pierre Daenen

Eindelijk een webwinkel waar alles klopt!

Besteld tapijt voldoet aan verwachtingen, werd keurig op tijd geleverd en de communicatie omtrent de levering was prima. Ik beveel Rug Vista dan ook graag aan.

John S.

Top service en goede kwaliteit

De eerste keer is er iets mis gegaan waardoor onze bestelling niet geleverd werd, na ontzettend goede en vriendelijke hulp van de klantenservice ons geld teruggekregen en een nieuwe bestelling gedaan. Snel het vloerkleed ontvangen en hij is echt prachtig. De afmetingen en kleuren kloppen en de kwaliteit is erg goed. Ook voelt hij lekker aan.

Evert K.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

AanbiedingenNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen