10% EXTRA korting op ALLE producten, inclusief afgeprijsde artikelen! Code: FLASH10
Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Fugl og fisk Vloerkleed - Beige / Multicolor
160x230 cm

 204

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Marianne Tümmler

Marianne Tümmler

Ontwerper Denemarken Denemarken

Deens artiest Marianne Tümmler is geboren in 1952. In 1975 studeerde ze af aan de Deense Design School in grafische vormgeving en illustratie. Beeldende kunst is altijd een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. Ze heeft gewerkt als grafisch ontwerper, illustrator, en leraar voor schilder- en technische opleidingen. Sinds 1975 wordt haar werk tentoongesteld en uitgegeven.
En vanaf 1985 heeft ze deelgenomen aan tentoonstellingen met andere ongekunstelde Deense artiesten.
Ze houdt ervan oude deuren of houten planken als basis te gebruiken voor haar olieverfschilderijen. Ze zegt dat haar schilderijen naïviteit uitstralen met een nostalgisch tintje romantiek, humor en sprookjes. Haar schildertaal drukt zich uit als kleine momenten van geluk in het dagelijkse leven. Derhalve neemt ze graag opdrachten aan om de wanden van kinderopvangvoorzieningen, ziekenhuizen, treinstations en ook particulieren woningen te schilderen. Ze heeft veel tentoonstellingen in galleries en kunstorganisaties.

Vloerkleden door Marianne Tümmler

Fugl og fisk

Het idee achter mijn voorstellen is allesomvattend om een motief te vormen waarin dieren of bomen kunnen worden herkend. Door het onderwerp om te draaien en het in verschillende kleuren te herhalen wordt een ritme gevormd, zoals: vissen of een ander motief: sparren. De kleuren hebben rustgevende tinten gekregen, zodat het tapijt niet overheersend wordt. De kleuren van de kenmerken zijn veranderlijk en zijn niet symmetrisch samengevoegd. Dat houdt in dat u via de kleuren op verkenning kunt gaan.

Fugl og fisk Vloerkleed - Beige / Multicolor vloerkleed uit Turkije.

Deze moderne tapijten zijn beschikbaar in diverse afmetingen en patronen en geven een schitterend accent aan uw interieur. Voor deze tapijten is een kunststof materiaal met textieleigenschappen gebruikt. Naast een zacht en comfortabel gevoel beschikt dit materiaal over diverse goede eigenschappen waardoor het tapijt pluisvrij en gemakkelijk schoon te maken is.

Voor meer informatie over machinaal geknoopte tapijten, zie (hier)...

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.