Florence - Donkergrijs / Lichtgrijs

200x300 cm
196

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Florence - Donkergrijs / Lichtgrijs tapijt uit Turkije.

Synthetische sisaltapijten hebben grotendeels hetzelfde uiterlijk en gevoel als natuurlijke sisaltapijten, met als belangrijk voordeel dat ze iets zachter aanvoelen aan uw voeten.
Met de weeftechniek zijn eenvoudige minimalistische ontwerpen mogelijk. Dit betekent dat de tapijten meestal diverse eenkleurige/vaste ontwerpen hebben die vaak omkaderd worden. Maar ook simpelere, tijdloze patronen met herhalingen behoren tot de mogelijkheden. Deze tapijten zijn een ideale aanvulling op elke setting of ruimte waarin ze worden neergelegd. Omdat ze redelijk bestendig zijn tegen slijtage en beschimmeling kunnen ze ook worden gebruikt in serres. Deze gevarieerde en rendabele tapijten zijn erg populair onder zowel traditionele huiseigenaren als gezinnen die graag naar het strand gaan.

Kunstwol  Kunstwol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het tapijt een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!

Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen