Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Handgetuft Glanzende wol/viscose

City Pear Vloerkleed - Terracotta / Geel
160x230 cm

 645
(BTW inbegrepen)

Snelle levering: 2 - 5 werkdagen

Gratis retour

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Love Terins

Love Terins

Ontwerper Noorwegen Noorwegen

Love Terins is a young Swedish artist based in Oslo, Norway. Ze werkt voornamelijk met schilderijen op grote schaal, waarbij ze onderzoekt hoe kunst zowel een visuele als lichamelijke ervaring kan zijn. Met haar gebruik van patronen, vormen en kleurcontrasten brengt ze deze ervaring over op haar tapijtontwerpen.

Vloerkleden door Love Terins

City Pear

Dit is een tapijt waarmee ik wil spelen met verschillende poolhoogtes en het gebruik van verschillende garenkwaliteiten om contrasten te creëren tussen glanzende en matte oppervlakken.

Care & Fair

We zijn er trots op deel uit te maken van de organisatie CARE & FAIR. Hun missie is om de levensomstandigheden van tapijtwevers in India en hun families te verbeteren door middel van onderwijs en gezondheid.

Lees meer

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.