Castella

240x340 cm
 491

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Kunstmatige wol  Kunstmatige wol

Synthetische wol (polypropyleen) zijn gemaakt van strak samengevlochten garen die het vloerkleed een levende glans geven. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststofvezel. Polypropyleen is slijtvast en kan goed tegen hoge temperaturen. Vloerkleden geproduceerd met polypropyleen zijn ideaal voor mensen met een allergie voor (bijvoorbeeld) natuurlijke stoffen. Het eenvoudig te reinigen materiaal is antistatisch, wat betekent dat het geen vezels verspreidt of stof aantrekt.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte vloerkleden uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

RugVista-review

4.7 van 5

snellelevering goedekwaliteiit prijs mooi product

rudy

Helaas was de kleur van het vloerkleed niet precies wat wij hadden verwacht. Verder goede service en snelle levering.

APM Niessen

Aankoop van mooi kleed zonder issues

Bij RugVista een mooi blauw kleed besteld; ALLES TOP. Heldere site, faire prijzen, duidelijke info, soepele betaling, snelle en correcte communicatie (via email), uiterst snelle levering (door UPS). Daarbij: kleed, gelukkig, keurig OPGEROLD (itt sommige andere berichten op Trustpilot) verpakt en verstuurd (met her en der een zakje 'droogkorrels'/silicagel), dus GEEN vouwen. Maat, opnieuw gelukkig, zeker NIET kleiner dan aangegeven (en dat moest/mocht ook niet gezien de verkleuring van onze vloer onder het oude kleed met dezelfde maten)). TIP: Ondanks het gewicht van het kleed mss toch overwegen een 'anti-glij' ondermat mee te bestellen, want bij opstaan (en stofzuigen van het kleed glijdt het toch nog onverwacht makkelijk. Aanrader.

Willem R

Very good service. We are very satisfied.

phil

Mooi tapijt, boven verwachting. En bijzonder snel geleverd!

Jona Kok

Erg mooie kwaliteit vloerkleed Voelkleed was netjes ingepakt Binnen twee dagen geleverd

heer van Gelder

Mooie en ruime collectie. Kleed is en staat heel mooi, netjes bezorgd. Prima👍

Caroline S.

Mijn tapijt is gewoon geweldig.

Jean-Pierre Daenen

Eindelijk een webwinkel waar alles klopt!

Besteld tapijt voldoet aan verwachtingen, werd keurig op tijd geleverd en de communicatie omtrent de levering was prima. Ik beveel Rug Vista dan ook graag aan.

John S.

Top service en goede kwaliteit

De eerste keer is er iets mis gegaan waardoor onze bestelling niet geleverd werd, na ontzettend goede en vriendelijke hulp van de klantenservice ons geld teruggekregen en een nieuwe bestelling gedaan. Snel het vloerkleed ontvangen en hij is echt prachtig. De afmetingen en kleuren kloppen en de kwaliteit is erg goed. Ook voelt hij lekker aan.

Evert K.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


AanbiedingenNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen