Duurzaam polyester

Ambassador

80x300 cm
 147

De kleuren in het tapijt worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Duurzaam polyester  Duurzaam polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

OEKO-TEX®

Al onze machinaal geknoopte tapijten uit Turkije zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, een wereldwijd uniform en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel. De certificering betekent dat het eindproduct vrij is van gevaarlijke chemicaliën.

UITSTEKEND
9.3 van 10
5390 klanten hebben een recensie geschreven op Trustpilot
07:48
Adriana S.
Een prachtig kleed
Een prachtig kleed. Mooie prijs en keurig afgeleverd
13/10/2019
Marja
Volledig tevreden met tapijt en de service.
Alles is vanaf bestelling tot en met de levering keurig en snel afgehandeld. Ik had in eerste instantie per abuis een te kleine maat tapijt besteld. De volgende dag had ik telefonisch contact hierover met een zeer (Engelssprekende) vriendelijke medewerkster die het voor mij in orde zou maken dat ik een grotere maat opgestuurd zou krijgen. Ik kreeg een nieuwe bevestigingsorder per email toegestuurd met daarin aangegeven het bedrag van bijbetaling. Het tapijt werd ook nog eens 1 dag eerder geleverd dan verwacht. Dat werd op de dag zelf aan ons 's morgens vroeg per sms-berichtje doorgegeven. Het tapijt zelf is naar ons zin en ook qua kleur; het is exact zoals op de website is getoond.
12/10/2019
Ron van Meegen
Mooi tapijt ontvangen
Mooi tapijt ontvangen, echter combineerde de kleuren niet met ons interieur. Gebeld voor retournering. Keurig geholpen en meteen de instructies als de retourlabel via de mail ontvangen
12/10/2019
Daniëla
Prettige internetwinkel
Prettige website om te navigeren met goede filters. Uitgebreide informatie over de tapijten. Veel aanbod en een grote diversiteit aan vloerkleden. Erg jammer was dat we ons prachtige vloerkleed ontvingen met duidelijk zichtbare doorloopvlekken naast de motieven met felle kleuren. Op de foto’s op de website is daarvan niets te zien. Hoe dit kan? Wanneer dit is gebeurd, en door wie? Een raadsel. Het tapijt zat droog en opgevouwen in een onbeschadigde verpakking. Omdat het gaat om een handgeknoopt, uniek exemplaar, kan het niet eenvoudigweg geruild worden voor eenzelfde of voldoende soortgelijk tapijt. We kunnen er nu voor kiezen om het vloerkleed terug te sturen of een korting van 30% op de prijs te accepteren. Gegeven de omstandigheden kan Rugvista niet meer doen. De communicatie hierover met Rugvista verloopt prettig en snel.
11/10/2019
Hilda S. v. d.
Mooie
Mooie, kleurrijke kleden. We werden steeds geinformeerd over de status van de bestelling.
11/10/2019
K.d.P.
Mijn pakket werd precies op de…
Mijn pakket werd precies op de aangegeven tijd bezorgd. Ook de inhoud voldeed aan de verwachting. Prima!
11/10/2019
Renate De Jong - Hinckel
Mooie keuze aan producten
Mooie keuze aan producten. Goede informatie en support. Was verbaasd dat ik een engelstalige medewerker aan de lijn kreeg. Werd later door nl talige medewerker teruggebeld. Had te veel vragen omdat veilig in het Engels te doen.
09/10/2019
Robbert d. K.
Bestelling Shaggy Sadeh tapijt
In plaats van het bestelde tapijt Shaggy Sadeh werd het tapijt Meissa geleverd. Uiteindelijk hebben we dit tapijt geaccepteerd omdat we tegemoetgekomen zijn met een korting. De response van RugVista was prompt en heel correct. Pluspunten zijn verder dat de betaling achteraf mocht gebeuren en dat er goede garantievoorwaarden gehanteerd worden. Punt van verbetering is dat de niet meer beschikbaarheid van het Shaggy Sadeh tapijt vooraf gemeld had kunnen worden en dat men daarom een soortgelijk tapijt leverde. Hierbij het maat- en prijsverschil in aanmerking nemend.
09/10/2019
Klant gon bobeldijk
Goede service
Goede service
09/10/2019
Mariska Terol
Heel mooi tapijt
Heel mooi tapijt, goede foto’s en snelle bezorging.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!


Aanbiedingen