Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden

Uniek Handgeknoopt Duurzame wol

Afghan

94x146 cm
 169

De kleuren in het vloerkleed worden verschillend waargenomen, al naar gelang de hoek van waaruit u het bekijkt.

Specificaties

Tapijt ID ABCZN574
Knoopdichtheid ongeveer 90 000 knopen per m²

U kunt de knoopdichtheid zelf eenvoudig berekenen door het aantal knopen op 1 cm2 in de lengte en in de breedte te op tellen en de resultaten met elkaar te vermenigvuldigen. Vermenigvuldig de uitkomst vervolgens met 10000 voor het aantal knopen per m².

Sommige tapijtverkopers overdrijven de knoopdichtheid, dus wees er zeker van dat het aantal knopen en de prijs aan elkaar gerelateerd zijn. Het loont de moeite om de knopen zelf na te tellen. De meeste vloerkleden van CarpetVista hebben een foto van de onderkant met een liniaal, hetgeen het eenvoudiger maakt om de knoopkwaliteit en de juiste knoopdichtheid te controleren voordat u uw vloerkleed uitkiest.

Dikte ≈ 10 mm
Leeftijd Modern 0-20 jaar (niet gebruikt)
Herkomst Afghanistan
Pool Wol
Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.
Schering Wol
Fabricage Handgeknoopt
Nauwgezette weeftechniek met gespecialiseerde medewerkers die knopen maken om rijen met polen te vormen door elke individuele knoop door te knippen of een hele rij tegelijk. Het kost veel tijd om vloerkleden met de hand te knopen en ingewikkelde patronen te maken.
Ook bekend als Afgan, Afghán, Afgán, Aqche
Afmetingen 94x146
Dit vloerkleed is handgeknoopt/geweven; daarom kunnen verschillen in vorm, dikte, patroon en afmetingen voortkomen. Dit geldt vooral voor nomadische en dorpsvloerkleden.

Afghan vloerkleed uit Afghanistan.

Dit tapijt is handgeknoopt in dorpen en werkplaatsen in Afghanistan. Traditioneel hebben ze een olifantenvoet patroon en staan ze ​​bekend om hun mooie rode nuanceringen. Het tapijt is zeer duurzaam, met de beste kwaliteit uit Afghanistan. Een mooi tapijt wat de prijs zeer de moeite waard maakt.

Lees hier meer over Afghaanse tapijten...

Bekijk een stukje film over Afghan

Duurzame wol  Duurzame wol

Wol is een natuurlijke textielvezel en een van de meest gewilde materialen voor de vervaardiging van vloerkleden. Wollen kleden zijn uiterst duurzaam en zeer slijtvast, ideaal voor dagelijks gebruik. Wol is van nature vuilafstotend en ook eenvoudig schoon te houden. Het materiaal is tevens vuurbestendig en behoudt zijn vorm omdat de polen van het kleed altijd omhoog komen.

RugVista-review

4.7 van 5

Een heel mooi vloerkleed ontvangen van RugVista. Het is een goedkoop kleed, dus ik had mijn bedenkingen, maar hij is prachtig! Het enige minpuntje is dat hij opgevouwen werd bezorgt,en nu vol vouwen zit. Het was beter geweest als hij opgerold was binnen gekomen...

Wilma M.

Helmaal top

Mooie web side met duidelijke foto's en snelle levering, echt een aanrader.

Henk

Snelle en correcte levering.

Gerard H.

Topper

Prachtig vloerkleed besteld. Goede service en snel geleverd. We hebben in het verleden hier meerdere vloerkleden besteld. Uitstekende kwaliteit gaat lang mee. Totaal geen spijt

Mirjam v. T.

mooie blauw/ witte (loper)

Hallo, Ik heb een loper besteld. Ziet er mooi uit. Ik was heel blij dat deze binnen twee dagen is geleverd. Online kopen ben ik geen fan van. Maar dit was een goede ervaring. Dank jullie voor de snelle levering en het mooie tapijt.( loper)

N. M.

Goede zaak en snelle levering.

A.h. N.

Afhandeling

Zeer correcte afhandeling

Walter G.

Zeer tevreden

De levering is helemaal naar tevredenheid. Het was spannend of de kleur wel goed zou zijn, maar ook daarover zijn we zeer tevreden.

Piet H.

Maaike viel qua kleed tegen. Wel super snelle levering en mooie kleden

Super snelle levering. Mooi en netjes ingepakt. Bij kleed Maaike waren de kleuren helaas echter wel anders dan op de foto.. veel paarser en meer fel roze dan de foto op de website deed vermoeden ; dit kleed gaat zeer waarschijnlijk terug. Andere kleden klopten wel helemaal qua kleur! Erg blij mee!!

Christa Brinkman

Prachtig wandkleed ontvangen en het was nog mooier dan gedacht. Geen enkele klacht, alleen maar complimenten voor Rugvista en de kunstenaar die het wandkleed ontwierp.

Margreet van Dijken

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te vragen!