10% EXTRA korting op ALLE producten, inclusief afgeprijsde artikelen! Code: TREAT10
Nieuw
Visueel zoeken
Maak een foto of upload een afbeelding om vergelijkbare tapijten te vinden
Nog 6 dagen
Warme vloerkleden
Bereid je voor op het koude seizoen
Warme vloerkleden
Actieaanbieding - Nog 6 dagen te gaan.
loading
Pagina van 4
477 vloerkleden
Warme vloerkleden

Warme vloerkleden

Er is een manier om het energieverbruik te verminderen waar velen misschien nog niet aan hebben gedacht: vloerkleden - de zachtste korting op elektriciteit!

Wist je dat voor elke graad die je de verwarming lager zet, het energieverbruik met ongeveer vijf procent daalt? Met vloerkleden kun je de binnentemperatuur vaak zelfs een paar graden lager zetten, want warme voeten houden je ook bij lagere temperaturen comfortabel

Hier vind je vloerkleden voor elk huis, elke stijl en elk budget, zodat je de verwarming lager kunt zetten en op de lange termijn geld kunt besparen. We wensen je een fijne en warme winter!

Krijg 10% korting

Meld u nu aan en krijg 10% korting op uw volgende bestelling*, wekelijkse e-mails en exclusieve toegang tot aanbiedingen, de laatste trends en productnieuws.

Bekijk ons privacybeleid voor informatie over hoe we uw gegevens behandelen. U kunt zich op elk moment afmelden. *De korting kan worden gebruikt voor een aankoop tijdens de 60 dagen vanaf de aanmelding op de nieuwsbrief. Deze is geldig voor alle producten, waaronder afgeprijsde artikelen. Hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes.