Over het bedrijf

Toonaangevende onlineaanbieder van vloerkleden in Europa

Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft zich sinds dat moment gefocust op het leveren van een ongeëvenaarde onlinebeleving door hoogwaardige vloerkleden aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Op dit moment zijn wij de toonaangevende onlineaanbieder van vloerkleden in Europa met meer dan 30.000 producten van traditionele, handgeknoopte Oosterse tapijten tot trendy, machinegeweven vloerkleden.

RugVista is een onderdeel van de CarpetVista Group die drie merken aanbiedt, d.w.z. RugVista, CarpetVista en ArtGlassVista.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Malmö Zweden en er zijn ongeveer 75 mensen werkzaam binnen onze verschillende merken.

Ga naar onze bedrijfssite in het Engels voor meer informatie.

Trendy vloerkleden voor elk soort interieur

Wij volgen de nieuwste interieurtrends en bieden vloerkleden aan die in elke ruimte en in elk huis passen, ongeacht uw smaak. Zie onze nieuwe collectie.

Hoogwaardige vloerkleden tegen betaalbare prijzen

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het kopen en produceren van hoogwaardige vloerkleden. Wij beloven het meest begeerlijke assortiment aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Zie onze lijst met populairste vloerkleden.

Ongeëvenaarde onlinewinkelbeleving

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent als u een vloerkleed bij ons koopt. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, neem contact met ons op.

Veilig online kopen

Wij werken samen met bekende partners om veilige betaalopties aan te bieden en hebben meerdere ‘veilig onlinewinkelen’-certificaten. We bieden ook een 100 dagen niet goed, geld terug-garantie. Meer informatie.

Outlet
Tot wel  60%

Moderne structuur

Colored Vintage & Patchwork
Tot wel  70%

Perzische
20-40%

Kelim
30-50%

Start op school
Tot wel  20%

Seizoensuitverkoop
Tot wel  60%

Scandinavian style

Vraag het aan RugVista

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen